DIT IS WIE WIJ ZIJN.

Passie, kwaliteit, onderscheidenheid; dat is waar wij voor staan.

1028978770851628583_12810483

Meister (MSTR)

Het woord ‘Meister’ is Duits voor ‘Master’ – Een Meister is een geboren leider en is in staat anderen te inspireren. Meister horloges zoeken de grenzen van de hedendaagse mode op, zonder afbreuk te doen aan de traditionele vakmanschap.

MSTR, bekend van zijn strakke designs en kwalitatief goede horloges, was eerder al actief in onder andere de Verenigde Staten, Filippijnen en Singapore.

Meister horloges zijn voorzien van vooruitstrevende designs die hoogwaardige materialen mengen zoals; carbon, roestvrij staal, en een assortiment van zeldzame leersoorten in een gedurfde collectie van functionele uurwerken.

Het MSTR team is dagelijks actief bezig met het bouwen van een solide basis voor een merk dat kan blijven groeien. Sinds de lancering van het merk, werkt MSTR samen met een aantal van de meest iconische figuren in de sport, muziek en fashion wereld met als doel het creëren van unieke uurwerken in verzamelbare aantallen. Onze toewijding aan het produceren van premium producten, gemaakt van de best mogelijke kwaliteit, is terug te zien in elk horloge die wij uitbrengen.

Inspiratie
MSTR haalt zijn inspiratie uit de wereld om zich heen, en mengt talloze stijlen om unieke uurwerken te creëren. Deze invloeden komen onder anderen uit de autowereld, de laatste modetrends, verschillende sporten en muziek stijlen. Onze passies komen uiteindelijk samen in onze horloges, en dit maakt ons uniek.

Wil je weten meer weten over de voordelen van het bestellen via de Nederlandse website? Check dan onze veel gestelde vragen.

Voor 16:00 besteld morgen in huis 14 dagen gratis retourneren Gratis verzending