Voorwaarden & Privacy

1. Bestellen via MSTRwatches.nl

Accepteren:

Bij het accepteren van deze algemene voorwaarden en het plaatsen van een bestelling, ga je akkoord met de genoemde voorwaarden. Zodra wij je bestelling ontvangen, zullen wij je hier over op de hoogte brengen per e-mail. Mochten wij de bestelling niet kunnen voldoen, zullen wij contact met je opnemen en je de mogelijkheid bieden om je bestelling te annuleren.

Prijzen:

Alle getoonde prijzen zijn in Euro (EUR) en inclusief BTW. MSTR Nederland behoud het recht om prijzen op elk moment aan te passen. De genoemde prijzen zijn bindend en over het aanpassen van deze prijzen zal verder niet gecommuniceerd worden.

Let op: Mocht je een bestelling plaatsen vanuit of bestemd voor het buitenland, kunnen er lokale kosten in rekeningen gebracht worden zoals; importkosten en overige belastingen. Deze kosten zullen per land en regio verschillen. Deze kosten zijn voor rekening van de klant.

Betaalmethodes:

Wij accepteren betalingen via onder anderen de volgende betaalmethodes; iDeal, Bankoverschrijving, Creditcard en Paypal. Alle informatie wordt beveiligd met SSL om ongeautoriseerde toegang te voorkomen. Wij slaan geen betaalgegevens op wanneer een bestelling afgerond is.

2. Retours en Garantie

Recht om te retourneren:

Na ontvangst van de bestelling, heb je 14 dagen de tijd om deze te retourneren. Voor het retourneren betaal je geen verzendkosten. Retourzendingen dienen in de originele staat (zowel verpakking als het product zelf) teruggestuurd te worden. Bij ontvangst van het pakket, behoudt MSTR Nederland het recht om deze te inspecteren op schade en gebruikssproren. In dien wij de bestelling in goede staat terug ontvangen, maken wij binnen 14 dagen het aankoop bedrag over. Bij schade, gebruiksporen of missende onderdelen kan een deel van het aankoopbedrag ingehouden worden.

Garantie:

MSTR horloges hebben een garantie van 2 jaar, vanaf de aankoop datum en met een geldig aankoopbewijs. Onder de garantie vallen; het uurwerk, wijzers en wijzer plaat. Mochten deze onderdelen binnen 2 jaar defect zijn, dan worden deze kosteloos vervangen. Alle horloges zullen geïnspecteerd worden, om te bepalen of het defect door het materiaal of vakmanschap onder normaal gebruik komt.

MSTR behoud het recht om het product te vervangen met een gelijkwaardig model van gelijkwaardige kwaliteit. Aangezien onze horloges in gelimiteerde aantallen gemaakt worden, kunnen wij niet garanderen dat wij exact hetzelfde model kunnen leveren. In dit soort uitzonderlijke gevallen, zullen wij samen met de klant een vervangend model uitkiezen van gelijkwaardige waarde.

De volgende onderdelen vallen niet onder de garantie;

–                 Batterij
–                 Behuizing
–                 Glas
–                 Band (Staal, leer of rubber inclusief sluitingen)

Schade als gevolg van ongelukken, verkeerd gebruik, misbruik, gebrek aan redelijke zorg en aanpassingen of reparaties door een ongeautoriseerde partij zullen de garantie ook laten vervallen.

3. Verzenden

Alle bestellingen worden kosteloos met Post NL geleverd. Wij streven er naar om bij bestellingen die vòòr 16:00 geplaatst worden, deze dezelfde dag nog te versturen. Ga altijd uit van een levertijd van 1 á 2 dagen, zodra het pakket onderweg is krijg je een bevestigingsmail. Vanaf dat moment kan je de bestelling volgen doormiddel van het Track & Trace nummer.

4. Beschikbaarheid

MSTR horloges worden in beperkte oplages gemaakt, wat ons en jou uniek maakt. Echter, kan dit betekenen dat wij niet altijd dezelfde modellen kunnen leveren. Wij leveren zodoende zolang de voorraad strekt. Mocht een bepaald model onverwacht niet leverbaar meer zijn, zullen wij hierover contact met de klant over opnemen.

5. Privacy Policy

MSTR Nederland gaat zorgvuldig met persoonlijke informatie om, in lijn met de wet Bescherming Persoongegevens (Wbp). Gegevens worden enkel gebruikt voor het afhandelen van bestellingen en het bieden van de best mogelijke service. Gegevens zullen nooit gedeeld worden met derden en alle informatie wordt versleuteld opgeslagen.

6. Veiligheid

MSTR Nederland gebruikt SSL (Secure Socket Layer) om persoonsgegevens te beschermen tegen lekken en misbruik. Credit Card betalingen worden via Sisow verwerkt, om de veiligheid te waarborgen. MSTR Nederland besteed veel aandacht aan de veiligheid van de website, en zal ten alle tijden zorgvuldig met data omgaan.

7. Copyright

Op alle afbeeldingen, illustraties, filmpjes, teksten en opmerkingen getoond op www.mstrwatches.nl rust copyright. Enkel met schriftelijke toestemming, mogen deze onderdelen gebruikt worden door derden. Aanpassingen en/of reproductie aan dit materiaal is ten alle tijden strikt verboden.

privacy- en cookieverklaring

Wij respecteren de privacy van bezoekers van de website en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt.

Doeleinden van de gegevensverwerking

Uw persoonsgegevens worden door ons verwerkt voor het aangaan en uitvoeren van overeenkomsten ter zake juridische diensten en het beheren van de daaruit voortvloeiende relaties, met inbegrip het uitvoeren van activiteiten gericht op de vergroting van het klantenbestand.

Als u een contact- of aanmeldformulier op de website invult, of ons een e-mail stuurt, dan worden de gegevens die u ons toestuurt bewaard zolang als naar de aard van het formulier of de inhoud van uw e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.

Klikgedrag en bezoekgegevens

Op de website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden. In dit kader kan met name het IP-adres van uw computer, de eventuele gebruikersnaam, het tijdstip van opvraging en gegevens die de browser van een bezoeker meestuurt, worden geregistreerd en worden gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Tevens optimaliseren wij hiermee de werking van de website.

Wij proberen deze gegevens zo veel mogelijk te anonimiseren. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics

Wij maken gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de Website gebruiken en hoe effectief onze Adwords-advertenties bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie, alsook het specifieke privacybeleid van Google Analytics.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan ons te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

Facebook en Twitter

Op deze site zijn knoppen opgenomen om pagina’s te kunnen promoten of delen op sociale netwerken Facebook en Twitter. Deze knoppen worden gerealiseerd door code die wordt aangeleverd door Facebook en Twitter zelf. Deze code plaatst onder meer een cookie (zie boven).

Leest u de privacyverklaring van Facebook en Twitter(welke regelmatig kunnen wijzigen) om te zien wat zij met uw persoonsgegevens doen die zij met deze code verwerken.

Nieuwsbrief

Wij bieden een nieuwsbrief waarmee wij geïnteresseerden willen informeren over nieuws op het gebied onze webshop, onze diensten en aanverwante zaken. Uw e-mailadres wordt alleen met uw expliciete toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee u zich kunt afmelden. Het abonneebestand van de nieuwsbrief wordt niet aan derden verstrekt.

Gebruik van cookies

Wij maken bij het aanbieden van elektronische diensten gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. Wij gebruiken cookies om uw instellingen en voorkeuren te onthouden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser, zie bijvoorbeeld deze toelichting door de Consumentenbond voor uitleg.

Via onze website worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op.

Inzage, correctie en recht van verzet

Indien u een relatie met ons bedrijf heeft, heeft u na schriftelijk verzoek de mogelijkheid uw persoonlijke gegevens in te zien. Indien het door ons verstrekte overzicht onjuistheden bevat, kunt u ons schriftelijk verzoeken de gegevens te wijzigen of te laten verwijderen.

Aanpassen privacy statement

Wij behouden ons het recht voor deze privacy statement aan te passen. Wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd.

Voor 16:00 besteld morgen in huis 14 dagen gratis retourneren Gratis verzending