Algemene Voorwaarden

1. Bestellen via MSTRwatches.nl

Accepteren:

Bij het accepteren van deze algemene voorwaarden en het plaatsen van een bestelling, ga je akkoord met de genoemde voorwaarden. Zodra wij je bestelling ontvangen, zullen wij je hier over op de hoogte brengen per e-mail. Mochten wij de bestelling niet kunnen voldoen, zullen wij contact met je opnemen en je de mogelijkheid bieden om je bestelling te annuleren.

Prijzen:

Alle getoonde prijzen zijn in Euro (EUR) en inclusief BTW. MSTR Nederland behoud het recht om prijzen op elk moment aan te passen. De genoemde prijzen zijn bindend en over het aanpassen van deze prijzen zal verder niet gecommuniceerd worden.

Let op: Mocht je een bestelling plaatsen vanuit of bestemd voor het buitenland, kunnen er lokale kosten in rekeningen gebracht worden zoals; importkosten en overige belastingen. Deze kosten zullen per land en regio verschillen. Deze kosten zijn voor rekening van de klant.

Betaalmethodes:

Wij accepteren betalingen via onder anderen de volgende betaalmethodes; iDeal, Bankoverschrijving, Creditcard en Paypal. Alle informatie wordt beveiligd met SSL om ongeautoriseerde toegang te voorkomen. Wij slaan geen betaalgegevens op wanneer een bestelling afgerond is.

2. Retours en Garantie

Recht om te retourneren:

Na ontvangst van de bestelling, heb je 14 dagen de tijd om deze te retourneren. Voor het retourneren betaal je geen verzendkosten. Retourzendingen dienen in de originele staat (zowel verpakking als het product zelf) teruggestuurd te worden. Bij ontvangst van het pakket, behoudt MSTR Nederland het recht om deze te inspecteren op schade en gebruikssproren. In dien wij de bestelling in goede staat terug ontvangen, maken wij binnen 14 dagen het aankoop bedrag over. Bij schade, gebruiksporen of missende onderdelen kan een deel van het aankoopbedrag ingehouden worden.

Garantie:

MSTR horloges hebben een garantie van 2 jaar, vanaf de aankoop datum en met een geldig aankoopbewijs. Onder de garantie vallen; het uurwerk, wijzers en wijzer plaat. Mochten deze onderdelen binnen 2 jaar defect zijn, dan worden deze kosteloos vervangen. Alle horloges zullen geïnspecteerd worden, om te bepalen of het defect door het materiaal of vakmanschap onder normaal gebruik komt.

MSTR behoud het recht om het product te vervangen met een gelijkwaardig model van gelijkwaardige kwaliteit. Aangezien onze horloges in gelimiteerde aantallen gemaakt worden, kunnen wij niet garanderen dat wij exact hetzelfde model kunnen leveren. In dit soort uitzonderlijke gevallen, zullen wij samen met de klant een vervangend model uitkiezen van gelijkwaardige waarde.

De volgende onderdelen vallen niet onder de garantie;

–                 Batterij
–                 Behuizing
–                 Glas
–                 Band (Staal, leer of rubber inclusief sluitingen)

Schade als gevolg van ongelukken, verkeerd gebruik, misbruik, gebrek aan redelijke zorg en aanpassingen of reparaties door een ongeautoriseerde partij zullen de garantie ook laten vervallen.

3. Verzenden

Alle bestellingen worden kosteloos met Post NL geleverd. Wij streven er naar om bij bestellingen die vòòr 16:00 geplaatst worden, deze dezelfde dag nog te versturen. Ga altijd uit van een levertijd van 1 á 2 dagen, zodra het pakket onderweg is krijg je een bevestigingsmail. Vanaf dat moment kan je de bestelling volgen doormiddel van het Track & Trace nummer.

4. Beschikbaarheid

MSTR horloges worden in beperkte oplages gemaakt, wat ons en jou uniek maakt. Echter, kan dit betekenen dat wij niet altijd dezelfde modellen kunnen leveren. Wij leveren zodoende zolang de voorraad strekt. Mocht een bepaald model onverwacht niet leverbaar meer zijn, zullen wij hierover contact met de klant over opnemen.

5. Privacy Policy

MSTR Nederland gaat zorgvuldig met persoonlijke informatie om, in lijn met de wet Bescherming Persoongegevens (Wbp). Gegevens worden enkel gebruikt voor het afhandelen van bestellingen en het bieden van de best mogelijke service. Gegevens zullen nooit gedeeld worden met derden en alle informatie wordt versleuteld opgeslagen.

6. Veiligheid

MSTR Nederland gebruikt SSL (Secure Socket Layer) om persoonsgegevens te beschermen tegen lekken en misbruik. Credit Card betalingen worden via Sisow verwerkt, om de veiligheid te waarborgen. MSTR Nederland besteed veel aandacht aan de veiligheid van de website, en zal ten alle tijden zorgvuldig met data omgaan.

7. Copyright

Op alle afbeeldingen, illustraties, filmpjes, teksten en opmerkingen getoond op www.mstrwatches.nl rust copyright. Enkel met schriftelijke toestemming, mogen deze onderdelen gebruikt worden door derden. Aanpassingen en/of reproductie aan dit materiaal is ten alle tijden strikt verboden.

8. Klachtenregeling

Klachten kunnen ten alle tijden bij MSTR Nederland gemeld worden via de klantenservice pagina.

MSTR Nederland beschikt over een voldoende bekend gemaakte klachtenprocedure en behandelt de klacht overeenkomstig deze klachtenprocedure.

Klachten over de uitvoering van de overeenkomst moeten binnen bekwame tijd nadat de consument de gebreken heeft geconstateerd, volledig en duidelijk omschreven en liefst voorzien van duidelijke foto worden ingediend bij MSTR Nederland.

Bij MSTR Nederland ingediende klachten worden binnen een termijn van 14 dagen gerekend vanaf de datum van ontvangst beantwoord. Als een klacht een voorzienbaar langere verwerkingstijd vraagt, wordt door MSTR Nederland binnen de termijn van 14 dagen geantwoord met een bericht van ontvangst en een indicatie wanneer de consument een meer uitvoerig antwoord kan verwachten.

De consument dient MSTR Nederland in ieder geval 4 weken de tijd te geven om de klacht in onderling overleg op te lossen. Na deze termijn ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling.