Horloges voor echte leiders

MSTR staat voor kwaliteit en exclusiviteit. We zijn vooruitstrevend en uniek: alle MSTR horloges worden in beperkte oplages gemaakt en onze collectie wordt elke dag verder ontwikkeld.

Wat is MSTR?

MSTR is een afkorting van ‘Meister’: het Duitse woord voor ‘Master’. Een Meister is een geboren leider die anderen inspireert. Hij beheerst zijn vak en wat ‘ie doet, doet ‘ie goed. Een MSTR is niet bang om anders te zijn en durft zich te onderscheiden van de rest. Net als MSTR Watches ambieert hij kwaliteit, exclusiviteit en vooruitstrevendheid.

Onze inspiratie

Een MSTR haalt inspiratie uit de wereld om zich heen. De autowereld, de laatste modetrends, verschillende sporten en muziek stijlen: al onze passies komen uiteindelijk samen in onze horloges.

MSTR Watches mengt stijlen om unieke uurwerken te creëren. Wij zoeken de grenzen van de hedendaagse mode op, zonder afbreuk te doen aan traditioneel vakmanschap. Onze horloges zijn voorzien van vooruitstrevende designs die hoogwaardige materialen mengen. Hiermee passen ze perfect in het leven van een Meister: inspirerend, exclusief en van hoge kwaliteit.

Kwaliteit en exclusiviteit

MSTR ambieert kwaliteit en exclusiviteit. Daarom worden onze horloges enkel van de beste materialen gemaakt: carbon, roestvrij staal en een assortiment van zeldzame leersoorten komen samen in een gedurfde collectie van functionele uurwerken.

Daarnaast kiezen we ervoor om onze modellen exclusief te houden. We brengen limited editions uit omdat we weten dat een Meister graag uniek is. Door de modellen exclusief te houden, verkleinen we de kans dat je iemand met hetzelfde horloge tegenkomt.

  • Kwaliteit en exclusiviteit
  • Limited Editions
  • Gedragen door echte leiders

Gedragen door echte leiders

Bekijk de gehele collectie